Tilbage til forsideOm NymarksmindeGalleri og videoMr.Bold anbefalerSe vores banerFind osKontakt os

 

 

 

 

Efter omstændighederne med Corona Virus holder parken lukket indtil 13. april.

Vi følger regeringens anvisninger og afventer videre udvikling.

Følg venligst med her på siden, eller på Nymarksmindes Facebook for opdateringer herom.

 
 
På den hyggelige gård, Nymarksminde, finder du en fed fodboldgolf-bane og meget mere. Gården ligger tæt på Nørhalne og Aalborg i Nordjylland, og tilbyder bl.a. Bed & Breakfast og Bondegårdsferie i sommersæsonen og resten af året. Her finder du de hyggeligste ferielejligheder og perfekte børnevenlige omgivelser.

Noget der kendetegner Nymarksminde, er den store fodboldgolf-bane. Her kan du prøve det sjove mix af golf og fodbold! Den helt fantatiske bane har masser af udfordringer for både store og små! Der findes ikke noget bedre end at slappe af ude på landet i den danske sommer. Herude i den friske luft findes de perfekte omgivelser til en hyggelig eftermiddag med venner og familie, og når indgangen er betalt, er der også adgang til Nymarksminde Farmpark og alle tilhørende aktiviteter.

På Nymarksminde er du garanteret en fed dag. Her byder vi nemlig altid på sund morskab og bevægelse. Alle kan deltage i fodboldgolfen - og det er uanset alder og forkundskaber til fodbold eller golf. Vores fodboldgolf-bane har 18 huller af vidt forskellige længder og ikke mindst sværhedsgrader. Undervejs forceres der blandt andet grave, stolper, stakit, træer, og rør. Vi har bolde klar til dig og de koster intet at låne. Boldenes størrelser er 3, 4 eller 5, således alle kan være med. Efter et par omgange på banen, finder du siddepladser i det store servicehus, hvor du også finder en kiosk, og griller til fri afbenyttelse. Så hvad venter du på? Kom og få en super dag med god nordjysk fodboldgolf på Nymarksminde nær Aalborg og Nørhalne! Du behøver ikke reservere tid. Kontakt os hvis du vil høre mere.

Sæson: 9. april til 18. oktober 2020
Åbningstider: Se Nymarksminde.dk for mere info.

9. April - 26. Juni og 12. Aug - 18. Okt:
Priser for en voksen: 85 kr pr. dag.
Priser for et barn: 65 kr pr. dag.

27. Juni - 11. Aug:
Priser for en voksen: 95 kr pr. dag.
Priser for et barn: 75 kr pr. dag.

Årskort for en voksen: 220 kr.
Årskort for et barn: 175 kr.
P.S. Er i over 11 personer, så får i 20% rabat ved køb på vores webshop.
 
     

 

  YoutubeFacebookGoogle PlusTwitterTumblr